ROXEN og Romania er klare for Rotterdam

Foto: Bogdan Petrice

Roxen skulle representert Romania i fjor med sangen «Alcohol you», men fikk en ny mulighet i år. Nå er endelig Romanias bidrag for Eurovision 2021 sluppet. 

Roxen har sendt inn flere låter og vinnerlåten ble valgt ut internt av en profesjonell jury som besto av musikkfagfolk. Låten Roxen stiller med i årets konkurranse heter «Amnesia» og ble sluppet sammen med en tilhørende musikkvideo. 

Musikkvideoen forteller historien om en ensom jente som sliter med sitt indre selvbilde og hvor følelsene hennes styres av miljøet rundt henne. Selv om hun hele tiden er omgitt av frykt som har kontroll over henne, klarer hun til slutt å kvitte seg med den. Hun tar tilbake kontrollen og dermed blir hun stadig sterkere og tryggere på seg selv.

«The last year was a bit of a rollercoaster, filled with really good moments and some low points, also. In the end, what kept me going the most was that I had some really great projects. «Amnesia» somehow manages to give a voice to all repressed feelings and to the people whose voices haven’t been heard, in a way that for me is incredibly pure. I would like to thank everyone who has been by my side all this time and has offered me all the support that I needed. Roxen is made up of pieces from each and everyone of you”, sier Roxen.

Hva tenker du om låten og musikkvideoen?

Del:
Relaterte artikler