Australia har vist frem sitt bidrag

Foto: Jess Gleeson / Eurovision.tv

Montaigne, som skal representere Australia i Eurovision Song Contest 2021 i Rotterdam, har sluppet låten hun skal representere landet sitt med.

Låten heter «Technicolour» , og handler om at man sammen kan få til alt. Den er også festlig, og Montaigne lover et bra sceneshow. Kringkasteren SBS sier at de med denne låten ønsker å vise fram australske verdier, samtidig som den skal være oppløftende for alle som går gjennom en vanskelig tid under pandemien.

Montaigne sa dette om sangen: “Jeg er veldig spent på å introdusere verden for “Technicolor! ”Jeg tror det hele gjør at du vil gråte, du vil danse, det får deg til å utfordre ondartet virksomhetsmakt og jeg synes det er lovende tenkning, og tilnærming til Eurovision».

Montaigne vant den nasjonale finalen «Eurovision – Australia Decides» i 2020 med låten «Don’t Break Me», som hun skulle fremført i Rotterdam. I stedet for å ha en ny nasjonal finale, valgte den australske kringkasteren SBS å sende henne på nytt, nå med låten «Technicolour».

«Technicolour» er tilgjengelig på diverse strømmeplatformer nå, og vi gleder oss til å se Montaigne i ESC 2021!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien