Danmark har valgt bidrag

Jesper Groth (t.v.) og Laurits Emanuel (t.h.) i Fyr & Flamme. Foto: Rasmus Laursen

Det danske folk har valgt å sende Fyr og Flamme med «Øve os på hinanden» til Rotterdam.

Da de åtte bidragene hadde blitt fremført, og folket hadde stemt, gikk Fyr og Flamme, Chief 1 & Thomas Buttenschön og Jean Michel videre til superfinalen. Mellom finalen og superfinalen ble det vist tilbakeblikk fra Eurovision-historien.

Den danske finalen ble sendt fra Studio 5 i DR-byen. Spesielt utvalgte publikummere var med digitalt på skjermer rundt scenen. Fjorårets vinnere var ikke tilstede, men det ble vist et kort klipp fra Ben & Tans seier i Royal Arena.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien