TIX i video til Europa: – Jeg vil støtte alle som føler seg utenfor

TIX synger for Norge i første semifinale 18.mai i Rotterdam. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

TIX har nettopp publisert en video før Eurovision i Rotterdam i Mai. Videoen som er publisert på Eurovision sin offisielle side Eurovision.tv forteller historien bak TIX. Både artistnavnet og karakteren.

I videoen forteller TIX om at når han er seg selv, Andreas Haukland, så kan han føle seg ensom, ikke som alle andre, og redd. Men når han ikler seg drakta til TIX så blir han sterk og en som en beskytter av alle som føler seg utenfor.

I videoen forteller han også om da låta hans «Sweet but Psycho». ble en av verdens størst hitlåter. Men at det gjorde hans følelse av ensomhet og utstøtelse enda større.

Han sier også at han ikke hadde forventet å vinne Melodi Grand Prix. Og at han nå vil gjøre alt han kan for å fortelle om seg, historien og om låta til Europa, for at flest mulig skal bli berørt av den. -Jeg gleder meg, men er også redd sier Andreas.

Se hele videoen her:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien