Eurovision Song Contest slår til med to onlineshow!

Foto: CLEVER ° FRANKE

Da Eurovision Song Contest ble avlyst i fjor, lovet daværende Executive Supervisor, Jon Ola Sand oss at konkurransen ville returnere sterkere enn noen gang. Og det er akkurat det den gjør!


Ikke bare kan vi nyte to semifinaler og finalen fra Rotterdam, vi vil også få servert et stort utvalg av show på Eurovision.tv. Disse blir også sendt på den offisielle YouTube-kanalen til ESC. Det vil i tillegg postes spennende innhold på de sosiale medieplattformene. Dette for å sikre at vi fansen kommer så nær på årets konkurranse som mulig.

Detaljer om dette kan du se her:

Krista Calling

Med seg på denne online-satsingen har de fått Krista Siegfrids som representerte Finland i 2013.

Marry Me-sangeren vil være vert for en eksklusiv backstage-serie, Krista Calling, som i løpet av mai måned blant annet vil dekke showet fra den røde løperen. Krista kommer heller ikke til å la noen konfetti-skyer være uberørt, slik at hun kan gi oss alle historiene, sladderen og eventuelt drama som skjer backstage.

Eurovision Song Celebration: Live-On-Tape

I tillegg til å guide oss gjennom alt som skjer bak scenen, kommer Krista til å være programleder for den andre utgaven av Eurovision Song Celebration. Fjorårets show var en erstatning for de avlyste semi-finalene, der de viste alle de 41 offisielle videoene. I år blir det i stedet en hyllest til det gode arbeidet deltakernasjonene har lagt ned i innspillingen av sine «live-on-tape» backups, så alle disse vil vises i dette programmet.

Eurovision Song Celebration: Live-On-Tape sendes lørdag 29. mai på Eurovision Song Contest sin offisielle YouTube- kanal. I tillegg til alle «live-on-tape»-opptredenene, er vi lovet diverse bonusmateriell.

Følg med på escnorge, da vi kommer til å servere deg alt det spennende som skjer i oppkjøringen mot årets Eurovision Song Contest!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien