EMMY har sluppet oppfølgeren til Witch Woods

Foto: Roberth Kristiansen

«Collection» er EMMYs oppfølger til den tøffe MGP-låta «Witch Woods».

Den nye låten hennes preges, som «Witch Woods«, av girl power og attitude, og den kan passe godt inn i Spotify-spillelista «Women of Pop».


Låta er skrevet av Emmy Kristine Guttulsrud Kristiansen (EMMY), Erlend Guttulsrud Kristiansen og Olli Äkräs. Sistnevnte var også én av tre låtskrivere på «Witch Woods».

«Collection» handler om en jente som finner ut at hun ikke er typens eneste kjæreste, og om hvordan hun reagerer på dette. Sjalusi og sinne i et forhold er jo noe veldig mange har følt og føler på, og jeg håper disse og andre kan finne styrke i sangen min. Det er en uptempo-låt, som jeg håper folk vil danse til, og synge med på, forteller EMMY til escNorge.

Nå kommer du med ny singel, men hva annet har du holdt på med siden MGP-finalen? Jobber du med enda mer musikk?
– Siden MGP-finalen har jeg prøvd å konsentrere meg om skole selv om jeg akkurat har fått opplevd drømmen! Og så har jeg fått så mange fine tilbakemeldinger som jeg er så takknemlig for!


Og ja! Jeg har nye musikkplaner, men vil ikke røpe for mye enda. Men tror MGP-fansen kommer til å bli litt overrasket og glade hvis ting går etter planen med musikken videre, avslutter hun.

Vi gleder oss til å følge EMMY på veien videre og gratulerer så mye med låtslippet!

Vil du høre mer ny musikk fra MGP- og Eurovision-artistene? Sjekk ut vår spilleliste på Spotify:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien