Barbara: Jeg har aldri vunnet noe, og nå har jeg vunnet to ganger på kort tid!

Foto: © Alexia ABAKAR @shotbybakar

I ett hyggelig intervju med årets franske representant Barbara Pravi, forteller hun til ESC Norge at hun aldri har vunnet noe i hele sitt liv. Nå har hun vunnet to sangkonkurranser på kort, Junior Eurovision som låtskriver og så C’est vous qui décidez med «Voila«.

I årets utgave av C’est vous qui décidez var det til slutt Barbara Pravi og hennes inderlige «Voila» som stakk av med seieren. «Voila» er skrevet av Barbara selv, sammen med Igit og Lili Poe. Hun skrev også låten «J’Imagine» som vant Junior Eurovision i høst.

Under intervjuet nevnte Barbara at hun beundrer Salvador Sobral og at han har hatt innflytelse på hvordan hun er som artist. Hun forteller også en artig historie om hvordan hun tenkte når hun begynte å skrive «Voila».

Se intervjuet her:

Her kan du se og høre Barbaras «Voila»:

Vi takker herlige Barbara for den hyggelige praten og ønsker henne lykke til i Rotterdam!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien