Bulgarias Victoria åpner opp om tøff tid

Foto: Цецо Мирчев

Victoria ga et følelsesladet intervju i et av Bulgarias mest populære TV-show «Tursi Se» forrige helg. 

I intervjuet forteller hun om problemene hun har hatt gjennom de siste fem årene og hva som motiverte henne til å likevel fortsette karrieren. 

Med i programmet var Victorias manager fra Ligna Studios, Genoveva Christova, faren Petar og moren Zvezdalina, søsteren Simona, hennes første kjæreste og barndomsvenn Drago samt den nære venninnen Victoria Karakoleva, som også regisserer musikkvideoene hennes.

Alvorlig syk

Underveis i programmet kommer det frem hvilken kamp hun og familien kjemper akkurat nå. For noen måneder siden ble faren Petar diagnostisert med ALS – en sykdom som fører til muskelsvinn. 

– Det var et stort sjokk. Midt i pandemien og alt annet som foregår i verden. Og så kom dette på toppen av det hele, så det er veldig vanskelig for oss nå, sier hun i intervjuet.

Victoria skrev på Twitter denne uken at hun snakker åpent om diagnosen for å skape oppmerksomhet rundt ALS i Bulgaria. Hun har allerede mottatt mye støtte fra fans både i hjemlandet og resten av verden. 

Besatt av å trene

I programmet forteller hun også om hvordan hun ble presset til å gå ned i vekt da hun var signert på sitt forrige plateselskap.

– Det var en periode der de tvang meg til å gå ned i vekt. Og det ble litt for mye for meg. Jeg gikk på diett og begynte å trene, noe jeg hater fordi jeg mener dette er noe som må komme innenfra, man må ønske det selv. Motivasjonen må komme fra deg selv, og ikke fra noen som sier til deg «Nå skal du gjøre dette fordi du må!»

Hun ble etter hvert besatt av å trene, og veide seg hver dag. 

– I løpet av to måneder gikk jeg ned rundt 6 kilo. På det tidspunktet gikk det ikke så bra med plateselskapet, så vi ga på en måte slipp på hverandre, vi gikk våre egne veier. Jeg falt inn i et stort følelsesmessig hull – en depresjon. Motivasjonen til å komme meg videre kom fra Genoveva og mitt nye team, forteller hun. 

Du kan se hele intervjuet med Victoria på YouTube HER, med engelsk tekst.

Fikk nytt perspektiv

Manageren forklarer i intervjuet at Victoria på et tidspunkt begynte å tvile på seg selv, og at hun etter vektnedgangen la på seg veldig mye. Løsningen ble å reise ut av Bulgaria og få et annet perspektiv på livet.

– Reis ut fra Bulgaria, se hvordan det er der og få et annet perspektiv. Den som kom tilbake var en helt annerledes person! Jeg så en totalforandring i henne. Her beviste hun for seg selv at hun kan, fordi hvis hun ikke gjorde det selv, var det ingen som kunne endre tankesettet for henne.

I et nytt intervju med EurovisionWorld forteller Victoria også om hvor opprørt hun ble da fjorårets konkurranse ble avlyst. Hun følte på mye press om å lage en ny låt som var like bra som «Tears Getting Sober», og fantes ikke inspirert til å skrive nye låter.

-Jeg sammenlignet alltid hver eneste nye låt med «Tears Getting Sober», sier hun.

Victoria er blant favorittene før konkurransen i Rotterdam. Hun skal opptre i semifinale 2 med låten «Growing Up Is Getting Old».

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien