ESC-spesial hos Radio Riks Oslo

Gjennom fire torsdager fremover skal alle årets bidrag til Eurovision Song Contest evalueres på Radio Riks Oslo, og escNorge er godt representert!

Programmet «E-riks onsdag» har i de siste årene fulgt Melodi Grand Prix tett, og i år vier redaksjonen også Eurovision Song Contest samme oppmerksomhet. I fire to-timers programmer skal årets låter lyttes igjennom, synses om og tildeles poeng. Det blir også tid til noen tilbakeblikk i Eurovision-historien, litt fun facts og god stemning i studio. Gjestene skal også få trekke frem sin favoritt fra hele Eurovision-arkivet.

EscNorge er som Norges største nettsted om MGP og ESC godt representert i programserien. Blant gjestene finner vi escNorge-skribentene Anders M. Tangen, Anita Kolloen og Amalie Olsen, i tillegg er programleder Knut A. Borgan også tilknyttet nettstedet. MGP-låtskriver, Idol-deltaker og artist Bjørn Olav Edvardsen og artist Karianne Sissener Amundsen står også på gjestelista.

Mer informasjon om de enkelte episodene og hvilke land som skal få sine poeng når finner du på «E-riks onsdag» sin facebookside. Arrangementene til hver enkelt sending ligger der sammen med gjesteoversikten. E-riksredaksjonens ESC-spesial hører du på Radio Riks Oslo FM 101,1 i Oslo/omegn, på DAB og på https://www.radioriksoslo.no/radiospiller/. Sendestart kl 21 fire torsdagskvelder fra 22.april!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien