Scenen begynner å ta form

Foto: EBU / STIJN SMULDERS

I forrige uke begynte trailere å rulle inn med kofferter og tonnevis av rigger og annet utstyr. Nå har scenen og green room virkelig begynt å ta form!

I dag er det 30 dager igjen til Eurovision finalen-2021 og om bare et par uker begynner artistene å ankomme vertsbyen. Riggingen i Rotterdam Ahoy har for alvor fått fart på seg og scenen er nå nesten ferdig bygget!

Under morgentimene i dag fikk Ahoy kongelig besøk da HRH Kong Willem-Alexander av Nederland tok turen innom for å se progresjonen i arenaen.
Han sa til eurovision.tv at – «Det er veldig imponerende å se dette komme sammen. Vi kan være veldig stolte.» før han la til at kongefamilien gledet seg til å se konkurransen.

Utover ettermiddagen i dag begynte det å dukke opp videoklipp og bilder fra arenaen der man endelig kan få et lite glimt av arenaen i action:

Se flere bilder og videoer her.

Scenen skal være helt ferdig bygget til den 28. april, da begynner nemlig stand-in prøvene like etterpå. Disse prøvene gjennomføres ofte av lokale skoler med musikk, dans og drama-linjer og skal sette de fleste kameravinkler etc. før artistene ankommer Rotterdam og begynner sine egne prøver.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien