Her er prøveoversikten for Rotterdam

Foto: EBU / STIJN SMULDERS

Det har nå kommet en oversikt over når de ulike nasjonene skal avholde sine lydprøver i Rotterdam. Er du spent på når Norge skal stå på scenen første gang, eller kanskje du har en annen nasjon som favoritt? Det starter lørdag 8.mai og skal vare gjennom en hel uke.

Hver nasjon får tildelt 30 minutter ved første lydprøve, og 20 minutter i den andre. Norge har fått tildelt sin første tid søndag 9.mai kl.10.40-11.10. Den andre prøven skal skje onsdag 12.mai klokken 14.20-14.40. Mange er spente på om TIX har gjort store endringer siden finalen i Melodi Grand Prix, kanskje vi får svaret på det allerede 9.mai?

Det er også knyttet spenning rundt Sveriges bidrag, om Tusse er frisk nok til å delta på prøvene. Han la ut et innlegg på Instagramprofilen sin denne uken, der han forteller at han har hatt problem med stemmen sin. Etter en tur til legen har han fått beskjed om å hvile stemmen og slappe godt av. Han skriver videre at han håper på å være uthvilt og klar til Rotterdam. Sverige skal ha sin første prøve lørdag 8.mai kl.12.

Her er alle prøvetidene:

Oversikten over når alle nasjonene skal ha sine sangprøver er publisert av eurovision.tv.

Vi i ESC Norge vil rapportere live de dagene det er sangprøver, og holde dere oppdatert med siste nytt fra Rotterdam.

Les alt om Eurovision Song Contest i Rotterdam HER.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien