Stig Karlsen snakker om Efentix i live stream

MGP-sjef Stig Karlsen sier det blir noen endringer i MGP2022. Stedet er for finalen er nå også klart. Foto: Mandy Pettersen / escnorge.no

Stig Karlsen har gjort en live stream med den aserbajdsjanske fansiden INFE Azerbaijan, og kunne avsløre litt mer om Efentix.

TIX og Aserbajdsjans representant Efendi har fått et spesielt bånd i Rotterdam. Det hele begynte med at TIX sang til henne på Instagram. Efendi svarte, og TIX fulgte opp. Nå så INFE Azerbaijan seg nødt til å høre med Stig om hva som skjer. Og skulle det være noen tvil, Efentix er en blanding av Efendi og TIX.

INFE Azerbaijan opner med å fortelle at de gjerne vil snakke med Stig, og at Norge og Aserbajdsjan har et spesielt forhold i år.

Gleder seg til semifinalen

Stig starter med å fortelle at det har vært en vanskelig tid, men at det er viktigere enn noen gang at vi får Eurovision igjen. Forberedelsene går veldig bra med det norske bidraget. Det har vært to gode sceneprøver i Rotterdam, og Stig og gjengen gleder seg til den første semifinalen.

Foto: EBU / ANDRES PUTTING

Savner fansen

I Eurovision er mye likt som tidligere. Det går mye tid med på hotellet og i arenaen, men man får ikke møtt de fantastiske folkene, opplevd Rotterdam og hilst på fansen og de andre delegasjonene. Men TV-showet vil bli like bra som det har vært tidligere.

Stig forteller at TIX alltid er åpen for å overraske, men at sceneshowet vil bli det samme som vi har sett under prøvene.

– Han er en fin fyr, men du vet aldri med ham. Det kan komme overraskelser, også for meg, sier Stig til INFE Azerbaijan.

I år er det Mattias Carlsson som er sceneregissør for Norges bidrag. Mattias har jobbet flere år med MGP, Melodifestivalen og Eurovision. Han er svensk, men bosatt i Norge og gjør en fantastisk jobb, kan Stig fortelle.

Stig om Efentix

Men tilbake til Efentix. Stig forteller at TIX snakker om Efendi hele tiden. Han tror TIX har et crush på henne. Det norske teamet prøver å ikke mase for mye på ham. Det er hans privatliv, sier Stig.

Stig kan avsløre at dette kun er TIX’ påfunn, og at det ikke er arrangert av det norske teamet.

– Det er kun han. Han beundrer henne. Vi har sett videoen, og syns dere har et godt bidrag. Vi liker Efendi. Og TIX ser ut til å ha en kjærlighet for henne, sier Stig i live streamen.

Stig sier at de følger med på historien på samme måte som fansen i Aserbajdsjan, men at det må få bli mellom TIX og Efendi.

– La oss se hvordan det ender. Det er fantastisk at de har funnet hverandre, og jeg håper de får møttes, sier han.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien