Tyskland med gest til karantene-artistene

Tyskland på den turkise løperen. Foto: EBU / ANDRES PUTTING

Selv om artistene fra noen av deltakerlandene ikke fikk delta på den turkise løperen i kveld, var de likevel med – på jakken til Tysklands representant.

Tysklands Jendrik hadde dekorert jakken sin med bilder av artistene fra Malta, Romania, Island, Polen og Australia. I går meldte EBU om at en person i delegasjonen til Polen hadde testet positivt for korona, og i dag skjedde det samme i den islandske delegasjonen. Malta og Romania, som deler hotell med en av de smittede, fikk dermed ikke delta på kveldens arrangement.

Australia har som tidligere kjent ikke reist til Rotterdam. Kringkasteren har valgt at Montaigne må holde seg i Australia. Under Australias nummer vil det bli vist en live-on-tape-fremføring, som ble spilt inn tidligere i vår.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien