TIX på førsteplass i Norge

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

I dag nådde TIX sin nye låt, «Engel, ikke dra», førsteplass på Spotify i Norge.

17. mai er en festdag på mange måter. Ikke bare er det vår nasjonaldag, men juryen skal gi sine poeng til TIX i kveldens jurysemifinale. Og nå ligger den nye singelen til TIX på førsteplass på Spotify Topp 50 i Norge. Det skjer bare tre dager etter at låten ble sluppet.

Det siste døgnet har «Engel, ikke dra» blitt spilt 115.000 ganger. «Fallen Angel» ligger på 25. plass, og har på to dager gått opp 16 plasser. «Ut av mørket» ligger på 29. plass, og har gått opp ti plasser.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien