Seertall for første semifinale!

Foto: EBU / Andres Putting

Det er ingen tvil om at Eurovision og den norske representanten, TIX, fenger seerne! Her er tallene for gårsdagens semfinale.

Nesten en million nordmenn benket seg foran TV-skjermen når TIX og hans «Fallen Angel» tok seg videre til den store finalen i Eurovision Song Contest i Rotterdam i går kveld. 900.000 seere under direktesendingen ga en markedsandel på 70%, melder kampanje.com. 5000 har også sett sendingen i reprise på NRK nett-TV.

– Det er helt fantastisk med 900.000 seere på en semifinale på en tirsdag. Det viser det store engasjementet som finnes for verdens største TV-program, sier norsk delegasjonsleder Stig Karlsen i NRK til Kampanje. Han tror også noe av engasjementet kommer av at vi representeres av Norges største popstjerne, i toppen av sin karriere.

Da KEiiNO sang seg til finalen i 2019 ble semifinalen sett av 678.000. Den forrige ESC-finalen ble sett av 1.247.000 seere. Vi gleder oss til å finne ut hvor mange som ser finalen førstkommende lørdag.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien