Her skal Junior Eurovision arrangeres

Foto: Alexander Gjørøy / escnorge.no

Den 19. utgaven av Junior Eurovision Song Contest vil finne sted i Frankrike, og nå er vertsbyen bestemt.

Når Junior Eurovision går av stabelen søndag 19. desember er det i Frankrikes hovedstad Paris, melder eurovision.tv. Ikke siden 2012 har konkurransen blitt arrangert i desember, og aldri har den funnet sted så sent på året. Dette er også første gang Frankrike arrangerer Junior Eurovision, etter at Valentina vant i fjor. Hun vant med «J’imagine», som er skrevet av årets franske Eurovision-representant Barbara Pravi.

La Seine Musicale vil bli brukt som arena. Den ligger på en øy i elven Seine i kommunen Boulogne-Billancourt. Men som med Eurovision 2010 er det hovedstadens navn som blir brukt på vertsbyen, selv om arenaen ligger utenfor Paris.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien