NEED MUSIC er tilbake, og Blåsemafian er med!

Foto: Simen Sandnes

I dag, torsdag. 3 juni er Need Music tilbake på Rockefeller. Blant artistene som som står på scenen i kveld er Melodi Grand Prix artister som Blåsemafian, Sondrey og Geirmund.

Det blir et dynamisk show som skal presentere Need Music sin musikalske kolleksjon for 2021. De lover et show som beveger og engasjerer med noen av landets dyktigste musikere, vokalister, DJs og produsenter. Need Music presenterer sine 35 artister gjennom et spesialkomponert show hvor vi krysser stil sjangere, med formål om å spre inspirasjon og musikkglede. 

Det blir variert innhold fra artister som Blåsemafian, Need Drums (Baard Kolstad & Simen Sandnes), Sondrey, strykekvartetten Need Strings, Vivian Sørmeland, Nicoline Berg Kaasin, Geirmund Hansen og mange andre spennende musikere og artister.  

Frister dette? Streamingen starter kl. 21:15, og du kjøpe billett til den digitale visningen HER

Konserten streames i kveld, men den vil være tilgjengelig til og med søndag 6 juni kl. 23:00.

Blåsemafian forteller oss at det kun ble mulig med 20 publikumsplasser, og disse ble donert bort til ett korps. Men de ønsket at fler kunne få mulighet til å oppleve denne konserten, derfor valgte de å legge opp til at konserten sendes digitalt. Valget falt da på MUNIN LIVE, en digital strømmeplattform tilrettelagt for konsertscener. Det blir en 5 kamera produksjon fra Rockefeller, og vi håper du har lyst til å se showet vårt! Sammen med Pyroteknikk lover vi et dynamisk og annerledes show. De forteller også at de gleder seg!

Blåsemafian i Melodi Grand Prix:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien