VOI VOI med Pride Kickoff

Foto: escnorge

Det er juni, det er Pride-måneden, og det er snart Oslo Pride! Og VOI VOI starter festen!

Lørdag 19. juni 14:00 står duoen Voi Voi på scenen på Kulturbåten, og byr opp til konsert og Eurovisionparty. Duoen består av Elin Kristiansen og Thomas Anholt som har spilt sammen i over 12 år. De har i årevis hatt faste ukentlige show i Oslo og de har spilt på det meste av festivaler og Pride-arrangement rundt om i hele Skandinavia. De siste årene har de også vært faste publikumsoppvarmere på MGP-finalen i Oslo Spektrum.

I 2015 spilte de på Trafalgar Square under London Pride, med over 40.000 i publikum, og delte scene med bl.a. Kylie, Blue og Grace Jones.

Høydepunkter fra London Pride:

Elin i Melodi Grand Prix

I 2017 stilte Elin opp i Melodi Grand Prix under scenenavnet ELLA med låten «Mamas Boy», det mange mener var finalens beste nummer, og fikk en solid 12´er fra England i juryavstemmingen. Voi Voi serverer en knallpakke med alle de beste hits fra Eurovision og Melodi Grand Prix. Høy allsang-faktor og en hit parade uten like! Hele Eurovision-showet blir vist på storskjerm om bord på dekk.

ELLA med Mamas Boy, Melodi Grand Prix 2017


MS BJØRVIKA

Showet holdes på nyoppussede MS Bjørvika som ligger til kai rett ved siden av Operaen, og blir sett på som Oslofjordens beste «flytende arena». På folkemunne blir MS Bjørvika gjerne omtalt som «Kulturbåten». På dekk bys vi på en magisk stemning med med palmer og planter, lyslenker og fargerike benker/bord, illustrert av kunstnerne som også har malt båtenes egenartede fasade.

Frister det med litt mer Eurovision og MGP? Link til arrangementet finner du HER

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien