Måneskin gjorde braksuksess på Liseberg.

Foto: Francis Delacroix

Etter Måneskin vant årets Eurovision Song Contest, går de fra suksess til suksess. De topper hitlister over hele Europa og arrangører står i kø for å få booket de populære Italienerne.

Første opptreden i Norden ble på Liseberg i Göteborg på søndag. Tv-kanalen TV4 var raskt ute med å få booket Måneskin til sesongpremieren av det kjære allsangs programmet «Lotta På Liseberg». I følge bandets sosiale medier, var de på plass i Göteborg allerede på lørdag. Under en prat med Lotta Engberg fortalte vokalist Damiano David at de hadde vært i fornøyelsesparken på lørdag og prøvd ut noen av attraksjonene der.

Månskin entret scenen kledd i forskjellige rosafarger, en prefekt match til Liseberg-fargene. Da de startet med å fremføre vinnerlåten fra Eurovision, «Zitti E Buoni», var stemningen til å ta og føle på i fornøyelsesparken. De 500 heldige som hadde fått plass foran scenen, lagde godt med liv.

Her kan du se fremføringen av «Zitti E Buoni»:

Gullplate!

Etter bandet hadde fremført låten sin direkte på TV4, ble de overrasket med gullplate for låta «Zitti E Buoni», da den er streamet over 4 millioner ganger i Sverige. Det var en tydelig fornøyd kvartett som tok i mot gullplaten, mens de takket opp til flere ganger. Etter dette gikk tv-sendingen til reklamepause, mens Måneskin igjen inntok scenen. Mens reklamen rullet over tv-skjermene, viste TV4 Måneskin sin andre opptreden live på «Lotta På Liseberg» sin Facebookside. Da var det hitlåten «I Wanna Be Your Slave» som ble fremført, til god jubel fra publikum.

Her kan du se fremføringen av «I Wanna Be Your Slave»:

Etter kameraene var slått av og programmet var over, passet Damiano, Victoria, Thomas og Ethan på å få tatt noen blinkskudd i de pastellrosa omgivelsene. De fikk også tatt seg en tur rundt i parken, og gikk fornøyde derfra med både sjokolade, bamser, ballonger og de berømte kaninørene.

Nå er det bare å glede seg til Måneskin kommer til Norge for å spille på Tons of Rock i juni 2022!

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien