Er neste års finaledato røpet?

Foto: EBU / STIJN SMULDERS

I kveld ved midnatt går fristen for å offisielt melde seg som aktuell arrangørby av neste års Eurovision. Til nå har Torino, Pesaro og Bologna meldt seg, og i sistnevntes påmeldingsdokument kan finaledatoen være avslørt.

Wiwibloggs viser til lokalavisen il Resto del Carlino som skriver at «For øyeblikket er det bare en dato i kalenderen, 14. mai. Det er dagen for finalen i Eurovision Song Contest 2022. Den første i Italia på 31 år». Hvis dette stemmer vil de første prøvene skje helgen i overgangen mellom april og mai og ut første uken i mai, mens semifinalene vil skje tirsdag 10. og torsdag 12. mai. Dette er en antakelse basert på hvordan programmet var lagt opp i år.

Innen påmeldingsfristen er det også ventet at Milano og Roma vil melde seg. Avgjørelsen om hvilken by som får det ærefulle oppdraget å være vertsby for neste års Eurovision er ventet på slutten av sommeren.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien