Måneskin har sluppet video til kjempehit!

Foto: NPO/NOS/AVROTROS NATHAN REINDS

Måneskin har hatt eventyrlig suksess siden de vant Eurovision 22. mai og nå har de sluppet video til en av sine største hiter.

I tillegg til Eurovision-vinneren Zitti E Buoni har Måneskin føket til toppen på hitlister verden over med coverlåten Beggin og I Wanna Be Your Slave fra albumet «Teatro d’ira – Vol. 1» som ble gitt ut i mars.

I dag har bandet sluppet videoen til I Wanna Be Your Slave, og interessen rundt de vil sikkert ikke bli mindre av det. Og her på berget kan både rockefans og Eurovisionfans glede oss til neste års Tons of Rock der Måneskin står på scenen fredag 24. juni. Den bookingen framstår nå mer og mer som et scoop!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien