GO_A’s Kateryna Pavlenko avslører samarbeid med Måneskin

Foto: Oleksander Vansovych

Etter de møttes i Rotterdam under årets Eurovision Song Contest, fant Go_A og Måneskin ut at de gjerne ville lage musikk sammen. Go_A sin sanger, Kateryna Pavlenko avslører nå at ett samarbeid er på gang.

I følge escXtra har Kateryna avslørt mer enn som så. Forrige uke fortalte hun via sine sosiale medier at de allerede har spilt inn en låt sammen og at den er klar for release. Låttittel og dato for slipp er ennå ikke offentliggjort, da de venter på godkjenning fra sine respektive plateselskap.

Flere samarbeid på gang

Under Eurovision-ukene kom Go_A godt overens med mange av sine konkurrenter, og de snakket med fler av de om mulige samarbeid i fremtiden. Noen av de er Gjons Tears fra Sveits, Montaigne fra Australia og The Roop fra Litauen. I forrige uke var Go_A i Vilnius for å opptre på festivalen Vilnius ORE, og da tok de seg tid til å møte gutta i The Roop. Der mimret de om artige øyeblikk fra Rotterdam og snakket om fremtidige planer om ett samarbeid.

Intervju med Go_A

Før årets ESC hadde vi i ESC Norge gleden av å få snakke litt med Kateryna og Taras fra Go_A. Der fikk vi en liten innføring i hvordan Kateryna bruker stemmen når hun synger og litt om historien bak. Det kan du se her:

Nå gleder vi oss til å høre låta med Go_A og Måneskin! Følg med her og på vår Facebook-side!

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien