Spekulasjoner om programledere er i gang!

Foto: Anders M. Tangen / escnorge, eurovision.tv

Det er ikke bare hvilken by som skal arrangere neste års Eurovision som det er stor spenning om, i Italia spekuleres det nå høyt om hvem som kan bli programledere.

Det er det italienske nettstedet Euro Festival News som skriver at Chiara Ferragni og Alessandro Cattelan som er de heteste kandidatene. Ferragni er en fremtredende influenser med 24 millioner følgere på Instagram og gift med rapperen Fedez som sammen med Francesca Michielin ble nr. 2 bak Måneskin i årets San Remofestival. Etter suksessen med Nikki de Jaeger som en av programlederne i år er det mange som mener at hun vil passe perfekt i rollen som programleder.

Alessandro Cattelan er en kjent programleder og har bl. a. ledet italienske X-Faktor i ni sesonger, deriblant sesongen der Måneskin slo igjennom i 2017. Spekulasjonene begynte å gå tidlig om at han er en het kandidat, allerede i juni var han ute og sa at han var beæret over å bli lansert som kandidat for dette ærefulle oppdraget. Det at han allerede arbeider i RAI etter å ha kommet til de ifjor har ikke akkurat dempet spekulasjonene.

Dessuten har en smått sensasjonell kandidat dukket opp i spekulasjonene i det siste, nemlig artisten MIKA, mest kjent for sin monsterhit Grace Kelly. Michael Holbrook Penniman Jr. som han heter er libanesisk-britisk, men snakker flytende italiensk og har de siste årene bygd seg opp en karriere på TV i Italia. Det sies at han kan være en kandidat til å være den som følger spesielt opp Green Room. Dette er imidlertid bare på ryktestadiet ennå, og det skal sies at MIKA i 2015 uttalte seg negativt om kvaliteten på musikken i Eurovision, uten at det nødvendigvis vil ha noe å si når vi kommer til 2022.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien