Blind Channel entrer bokseringen, og gir oss ny låt!

Foto: Yle/Mona Salminen

Etter finske Blind Channel kom på en flott 6.plass i årets Eurovision Song Contest har de gjort stor suksess med «Dark Side». I dag har de sluppet ny låt, og da gjenstår det å se om låta «Balboa» blir en like stor hit.

Selv om Dark Side har blitt streamet over 40 millioner ganger i løpet av sommeren, har ikke gutta i Blind Channel ligget på latsiden. De har skrevet og spilt inn ny musikk, vært forsidegutter i finske Soundi og 9. juli sparket de i gang turnéen LIVE ON THE DARK SIDE – Finnish Edition. Under en livestream gutta hadde i forkant av slippet av Balboa, sa de at det snart kommer nyheter om turnè i Europa.

I juni ble Niko og Joel med da Lauri Ylönen, bedre kjent som vokalist i bandet The Rasmus, valgte å covre Dark Side i sin Bedroom Sessions.

Balboa

Låta Balboa er den første låta bandet gir ut på Century Media Records, som de signerte kontrakt med under årets Eurovision. Videoen ble spilt inn i Tallin i Estland i slutten av juli, og 9. august var Joel og Niko i Berlin for å promotere Balboa. Siden de nå er under ett stort Europeisk plateselskap, kommer de til å nå ut til ett mye større publikum.

I ett intervju med Joel Hokka på Radio Rock i Finland forteller han at det er en tydelig kobling mellom sangen Balboa og filmkarakteren Rocky Balboa, spilt av Sylvester Stallone. Sangen er inspirert av Rocky Balboa, kongen av «underdogs», noe som er veldig synlig i videoen, som er fokusert rundt en boksering omringet av publikum.

Her kan du se og høre Balboa

Intervju med Blind Channel

Før Eurovision var vi i ESC Norge så heldige å få litt digital tid med Niko og Joel. Resultatet kan du se her:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien