AWS med ny låt – med Örs Siklosi

Foto: Mandy Pettersen / escNorge

Som alle Eurovision-fans vet så døde vokalist Örs Siklósi i AWS, Ungarns ESC-representanter i 2018 av komplikasjoner knyttet til leukemi den 5. februar. Bandet rakk å spille inn tre nye låter med Örs, og nå er den første sluppet.

5. september skal AWS holde en stor minnekonsert for Örs i Budapest Park, arenaen der de hadde noen av sine viktigste konserter. Flere musikalske venner skal bli med og de siste månedene har det vært en serie med videoer på YouTube der disse artistene har snakket om sitt forhold til Örs og om hvorfor de er med på akkurat den låten de er med på. 30 AWS-låter skal framføres, for å symbolisere at Örs ville ha fylt 30 dagen før konserten.

Mens han var syk rakk bandet å spille inn tre låter med han på vokal, og nå har den første av de blitt sluppet. Tittelen Emlékszem betyr Jeg husker på norsk. Vi får se klipp av Örs fra unge år og som artist og vi får også se at resten av bandet, Aron, Soma, Bence og Daniel bidrar på vokal. Det er blitt en verdig video formet som en roadmovie for å symbolisere den reisen Örs og resten av bandet hadde fram til han døde. En video som på en fin måte hedrer Örs’ minne.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien