TIX deltar i Hver gang vi møtes

Foto: Vegard Breie/TV 2

Nå har TV 2 avslørt hvilke artister som skal møtes for å fremføre hverandre sine låter i en ny sesong av Hver gang vi møtes.

I 12. sesong av det populære TV 2-programmet Hver gang vi møtes skal åtte artister flytte inn på Kvitbrygga på Kjerringøy i Bodø kommune. Artistene som skal opptre med hverandre sine sanger er; TIX, Maj Britt Andersen, Myra, Anna of the North, Øystein Greni, Jarle Bernhoft, Arif og Stig Brenner (også kjent som Unge Ferrari).

TIX var som kjent Norges representant i Eurovision i Rotterdam, hvor han endte på 18. plass i finalen med «Fallen Angel». Det er ikke bare TIX som har deltatt i MGP; det har også Maj Britt Andersen. Hun deltok i 1975, med låta «1 + 1 = 2», men endte nest sist.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien