Blind Channel med Balboa-stunt

Foto: Yle/Mona Salminen

Under emneknaggen #BringBalboaHome prøver nå gutta i Blind Channel å nå ut til Mr. Balboa himself, Sylvester Stallone.

I ett Instagraminnlegg postet i dag, skriver de at ønsker Sylvester Stallones reaksjon på deres nye låt, Balboa. I innlegget sier Niko Moilanen –

Balboa har vært ute ett par uker nå. Denne sangen ble skrevet som en hymne til alle underdogs, som jobber hver eneste dag for å oppfylle drømmene sine. Den største inspirasjonen bak denne låta er den mest legendariske underdogen av dem alle, Rocky Balboa. – Nå er det på tide å forene alle underdogs. Vår drøm er å bringe denne låta til vår helt, mannen bak Balboa, Sylvester Stallone. Følg instruksjonene i innlegget. Lets bring Balboa Home!

Niko Moilanen, Blind Channel

Skulle stuntet virke og de får kontakt med Sylvester Stallone, lover de ny låt og ny musikkvideo der han lytter til Balboa.

Låta Balboa

Den 12. august slapp Blind Channel sin første nye låt etter de var med i Eurovision med Dark Side. Låta ble en umiddelbar suksess. Etter 13 dager var Balboa streamet 1 million ganger og den har ligget som nummer en på finske You Tube siden utgivelsen. Låta Balboa er den første låta bandet gir ut på Century Media Records, som de signerte kontrakt med under årets Eurovision. Videoen ble spilt inn i Tallin i Estland i slutten av juli, og har en tydelig referanse til Rocky Balboa, da scenen er satt til en boksering. Her kan du se resultatet:

Intervju med Blind Channel

Før årets Eurovision fikk vi i ESC Norge tatt en liten prat med Niko og Joel. Det kan du se her –

Har du tenkt til å være med på #BringBalboaHome? Og hva synes du om låta og om stuntet? Fortell oss gjerne hva du mener på vår Facebook-side.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien