Flere detaljer om vertsbyen

Foto: chensiyuan - CC-BY-SA

Italienske medier melder at det nå legges planer for ulike lokasjoner i Torino som skal være med å ramme inn arrangementet i mai 2022.

Eurofestivalnews.com melder i dag at Piazza San Carlo vil være lokasjonen for Eurovision Village i Torino. Den er en av mange store torg man finner i vertsbyen, og torget ble anlagt allerede på 1500- og 1600-tallet i barokk-stil.

Piazza San Carlo har blitt en normal scene for forskjellige historiske og sosiale arrangementer, inkludert valgmøter, konserter, live -TV (som vinter -OL 2006 og Juventus -kamper)

I buegangene rundt Piazza San Carlo finnes det utallige barer, cafeer og restauranter man kan besøke. Foto: Michael Paraskevas – CC-BY-SA

Eurovillage er tradisjonelt et hjemsted for en rekke boder fra sponsorer, merchandise og en scene for forestillinger og gratiskonserter. I løpet av de to ukene som konkurransen pågår holdes det normalt en rekke arrangementer i vertsbyen, og Village er et stedene som bringer fansen sammen for å se showene live på storskjerm.

Det ventes flere nyheter fra Torino og italienske medier de kommende ukene. Blant annet venter vi svar på hvor pressesenteret, Euro Café og Euro Club skal være.

Følg med på escnorge.no for siste nytt fra vertsbyen etter hvert som flere detaljer blir kjent.

Del:
Relaterte artikler