Nye utgivelser! Er mannen i gata som kan tilby en øl og en sofa fra IKEA!

Foto: Warner Music Norway

Ole Hartz fra årets Melodi Grand Prix er ute med ny låt! Nederst i artikkelen kommer også flere utgivelser som har kommet ut i dag.

Å by på allsang og god stemning gjennom låtene sine er blitt en stor del av Ole Hartz, det er nok ingen tvil om at Sofa fra IKEA vil gi deg en god dose av det.

Ole har hatt et musikalsk driv helt siden han var 6 år gammel. Med undervisning i ung alder i både piano, trommer og gitar visste han tidlig at det var musikk som tente ilden i hjertet hans. Etter mange år med jobbing og spillejobber på lokale puber, fikk han en stor drøm i oppfyllelse, nemlig å delta i Melodi Grand Prix 2021 med låten «Vi er Norge»

Sofa fra IKEA handler om dagens samfunn og de holdningene vi vokser opp med hvor målet om å være så perfekt som mulig er i fokus. Man skal gjerne være etablert i tidlig alder, med fin bil og stort hus. Samtidig som man er velkledd til enhver tid og rikere enn de fleste. Og har man kommet til det stadiet at du utfyller en av disse rollene, så er det vanskelig å vite om folk ønsker en bit av deg grunnet status eller genuine tanker.

Det er litt stereotypisk, personen jeg i dette tilfellet sjekker opp vil ha en mann som helst skal være lik en av gutta i serien «Exit». Jeg derimot er litt mer som mannen i gata og kan bare tilby øl og en billig sofa fra IKEA. Her er det ikke noe hokuspokus, ta meg for den jeg er – så får vi krysse fingra for at det er godt nok forteller Ole.

Hør Sofa fra IKEA her!

Pressemelding fra Warner Music Norway

Flere nyutgivelser fra MGP og Eurovision-artister:

Det har også i dag vært flere artister som vi kjenner fra Melodi Grand Prix og Eurovision-artister.

En annen Melodi Grand Prix artist som har kommet ut med ny låt i dag er Beady Belle som deltok i Melodi Grand Prix 2021 med låta «Playing With Fire». Nå har hun sluppet låta «Truth Wide Open». Hør den her!

Samtidig har Eurovisionvinner Netta Barzilai kommet ut med ny låt i dag. Hun vant Eurovision Song Contest med låta «Im Not Your Toy» i Lisboa 2018. I dag har hun sluppet låta «CEO» og «DUM». Du kan høre de her!

Den siste nyutgivelsen er fra en som skulle vært med i Eurovision. Ukrainske MARUV skulle delta for Ukraina i Eurovision Song Contest i 2019 med låta «Siren Song». På grunn av uenigheter med den ukrainske kringkastingen valgte MARUV å ikke delta. I dag har hun sluppet låta «Bullet» med The Hatters. Hør låta her!

Hva synes du om dagens nye låter?

Del:
Relaterte artikler