De første artistene til Eesti Laul er avslørt!

Foto: ERR

Eesti Laul 2022 drar i gang allerede nå lørdag 20. november med den første av i alt fire kvartfinaler. Nå er artistene offentliggjort.

Kringkasteren ERR slår virkelig på stortromma denne gangen. 40 låter er med, fordelt på fire kvartfinaler de neste lørdagene. Fra hver kvartfinale går fem låter til semifinalene som holdes i februar. Showene skal ledes av ulike Eurovision-personligheter fra Estland. Første show er med Ines, eller Eda-Ines Letti som ble nr. 4 i 2000 med Once In A Lifetime, og Tanel Padar, som vant for Estland i 2001 med Everybody sammen med Dave Benton og 2XL.

Ines og Padar offentligjorde lørdagens artister i aktualitetsprogrammet Ringvaade. Med det følger ERR i NRK’s fotspor ved å bekjentgjøre ukens delfinaleartister på mandager.

Følgende artister deltar nå på lørdag:

Jaagub Tuisk – Kui vaid

Boamadu – Mitte kauaks

Evelin Samuel – Waterfall

Fiona and Me – Feel Like This

Kéa – Everytime

Peeter Põder – Koos läjauni

Little Mess – Hea päev

Maian – Meeletu

Stig Rästa – Insterstellar

Traffic – Kaua veel

Og selvsagt er Stig Rästa med! En av Estlands aller fremste artister og låtskrivere og Eurovision-deltaker i 2015 med Goodbye to Yesterday sammen med Elina Born, der de endte på 7. plass. Men han er ikke den eneste tidligere Eurovision-deltakeren som skal i ilden på lørdag, Vi får nemlig et gjensyn med Evelin samuel, som sammen med c

Og selvsagt er Stig Rästa med! En av Estlands aller fremste artister og låtskrivere og Eurovision-deltaker i 2015 med Goodbye to Yesterday sammen med Elina Born, der de endte på 7. plass. Men han er ikke den eneste tidligere Eurovision-deltakeren som skal i ilden på lørdag, Vi får nemlig et gjensyn med Evelin Samuel, som sammen med Camille ble nr. 6 i Eurovision i 1999 med Diamond of Night.

Flere artister fra Eesti Laul 2020 er med, jentetrioen Little Mess, Jaagub Tuisk som ble nr. 2 da og bandet Traffic som nå er med for 5. gang. Dessuten blir det et gjensyn med Kéa som var med nå i 2021.

Da er det bare å glede seg, nå er vi for alvor i gang med Eurovision 2022-sesongen!

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien