Hva med NorthKid…?

ENDELIG kan vi spekulere i hvilke artister som er klare for MGP 2022!
Ryktene begynte allerede å svirre for en stund siden, men la oss ta en nærmere titt på et band som lenge har vært på ønskelistene til MGP-fansen – nemlig NorthKid.

NorthKid slapp sin debutsingel «Firefly» i november 2017.

NorthKid består av:
Bilal Saab – vokal
Sebastian Willassen – trommer
Håkon Mathias Guttormsen – gitar, synth, vokal
Helge Reinsnes Moen – synth, vokal
Vegard Olaussen – bass, synth

De aller fleste ble godt kjent med vokalist Bilal da han vant Stjernekamp i 2019, og etter seieren ble bandet signert av Sony Music. Guttene i popbandet kommer fra Alta i Finnmark og de har alle spilt lenge i band, både sammen og med andre. Håkon og Helge har spilt sammen siden de var 12 år!

NorthKid spiller catchy synth- og gitarbasert pop og har, etter en rekke konserter over hele landet, bygget seg opp et rykte som et meget solid live-band. De fengende låtene sammen med Bilals unike formidlingsevne gjør NorthKid til et band man virkelig skal se opp for, uansett sammenheng!

MGP-klare??

En av våre kolleger, som jobber like ved NRK, tror hen observerte noen fra bandet ved Marienlyst i forrige uke og ved nærmere ‘detektivarbeid’, i ekte Maskorama-ånd, viser det seg at det kan ligge et lite hint på bandmedlemmenes Instagram-kontoer.
Mannen som etter hvert har blitt en MGP-manager, Christoffer Gunnestad (Ulrikke MGP 2020 og KEiiNO MGP 2021), følger alle guttene på Instagram, og de følger også han! Helge var riktig nok med å lage Ulrikkes «Falling Apart» i fjor, men det er allikevel rart at alle de andre også følger hverandre.

I tillegg har bandet lagt ut et bilde med en hemmelighetsfull bildetekst som kan være et lite hint i seg selv:

Skal vi endelig få se NorthKid i MGP 2022? Det gleder vi oss til å finne ut av!

Del:
Relaterte artikler
Eurovision 2023
2022: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien