Norske Vanja V satser i San Marino

Vanja V. Foto: Amalie Olsen

Den norske artisten Vanja V, kanskje best kjent fra MGPjr 2014, blir å se i San Marinos uttaking i desember.

21 år gamle Vanja fra Osterøy utenfor Bergen satser på å vinne San Marinos hjerter og sikre seg en plass i Eurovision. I går ettermiddag la Una voce per San Marino ut skjemaet med alle som har fått plass i uttakingen.

Vanja V deltok med «Du stod der og lo» i MGPjr 2014.

Nå vi spør om å få en kommentar skriver hun.

– Denne muligheten e heilt spesiell for meg, og nåke eg sette stor pris på. Eg skal gjera mitt absolutt beste, og krysser fingrane for at dei ønsker å ha meg som representant i ESC!

Som vi alle vet har korona gjort det vanskelig for mange, og Vanja har derfor valgt å jobbe mye i kulissene det siste året. Hun har arbeidet med nytt låtmateriale, og 10. desember slippes singelen «Her med meg». På Facebook-siden sin skriver Vanja dette om låten.

– «Her med meg» handler om det å savna nåken som e gått bort, og er inspirert av historia til nåken som står meg nær».

Vi får vite at Vanja har sendt rundt noen låter, og beholdt noen selv, med tanke på hvor de ulike låtene vil passe inn. Vanja drar til San Marino for å delta i auditionrundene 12. desember, og det er forberedt to låter.

Allerede nå kan vi avsløre at det blir ett lekent og festlig sleivspark av en poplåt, og en mer dyster og nådeløs pop/RnB-låt med et viktig tema. Låtene er skrevet av Vanja selv i samarbeid med Amalie Olsen.

Vanja V og Amalie Olsen. Foto: Amalie Olsen

Vanjas manager og medlåtskriver Amalie Olsen jobber som skribent i ESC Norge, men er ikke innvolvert i arbeidet med artikler om San Marino.

Del:
Relaterte artikler