Sanremo 2022-deltagere avslørt

Foto: Thomas Hanses/EBU

De 22 artistene som skal delta i neste års Festival di Sanremo er i kveld blitt avslørt.

Sanremo festivalen 2022 starter 1. februar og avsluttes med finalen 5. februar. Vinneren får muligheten til å representere Italia i Eurovision, som vi alle vet foregår på hjemmebane i Torino i mai i neste år.

De 22 artistene som skal delta i Festival di Sanremo 2022 er:

Det er flere kjente navn på denne listen. Fra Eurovisionverdenen så kjenner vi igjen Mahmood som ble nr to i 2019, Fabrizio Moro fra 2018 og Emma fra 2014. Går vi enda lenger tilbake i tid så finner vi Massimo Ranieri som representerte Italia i 1971, Gianni Morandi som gjorde Eurovision i 1970 og Iva Zanicchi fra Madrid i 1969.

Andre kjente italienske navn er Irama, Massimo Ranieri, Ana Mena og hitfenomen Sangiovanni.

Festivalgjengangere er Noemi, Le Vibrazioni, Giusy Ferreri og Achille Lauro.

Låtene blir ikke offentliggjort før de fremføres live første gang i februar 2022.

Del:
Relaterte artikler