Disse MGP-kjendisene var inni maskene

Foto: Mandy Pettersen / escnorge.no

Årets Maskorama-finale er over. Inni maskene har det skjult seg noen kjente personer fra MGP. Blant annet en tidligere vinner.

I tredje episode av Maskorama måtte Havfruen avsløre sin identitet, og inni var Haddy Njie. Hun har aldri deltatt i MGP, men var programleder da Eurovision ble arrangert i Telenor Arena i 2010. I Samme episode fremførte Dragen Conchitas «Rise Like a Phoenix».

I femte episode var det Nøkken som røk ut, og måtte ta av seg masken, etter å ha sunget duett med Ulrikke Brandstorp. De fremførte «Säg mig var du står» av Zara Larsson og Carola. Dermed fikk vi se en duett med to tidligere MGP-vinnere, for det var nemlig Margaret Berger som skjulte seg bak masken.

Snømonsteret kjempet seg hele veien til årets finale, og endte opp med å vinne hele sesongen. Mange trodde det var to personer som byttet på å synge, men bak masken var altså Didrik Solli-Tangen!

Det er ikke bare i Norge Eurovision-artistene har skjult seg bak maskene. I Belgia vant Dronningen (eller Sandra Kim om du vil). Isaiah (Australia 2017), og som igjen deltar i årets australske finale, skjulte seg bak Trollmannen. Elina Nechayeva (Estland 2018), og som nå er i semifinalen i den estiske uttakingen, var utkledd som fuglen Føniks.

I vår egen versjon fikk vi i fjor se både Mia Gundersen (Puddelen), Inger Lise Rypdal (Enhjørningen), tidligere MGP-programleder Anne Rimmen (Ravnen) og hun som stakk av med seieren, Ulrikke (Trollet).

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien