Hva med.. Alexandra Joner og VILDE?

Det er bare en snau måned til vi får fasiten, men enn så lenge fortsetter vi i ESC Norge å snoke i kriker og kroker etter informasjon som kanskje kan avsløre hvem som er blant de 21 som skal konkurrere i Melodi Grand Prix 2022. Foreløpig er vi ganske sikre på at både NorthKid, Kim Wigaard, Farida og Oda Gondrosen blir å se på MGP-scenen etter nyttår.

Alexandra

Alexandra Joner er et navn de aller fleste kjenner til her i landet. Hun debuterte som artist med låten «Sunrise» ft. Madcon i 2012, men før dette var hun nok mest kjent som danser etter deltagelsen i TV Norges «Dansefeber» i 2007. De siste årene har hun igjen kastet glans over TV-skjermene i TV2s realityserie «Bloggerne». Alexandra gjorde sin MGP-debut i 2015 med sangen «Cinderella«, men kom seg ikke videre til Gullfinalen.

Alexandra Joner fremfører «Cinderella» under generalprøven til MGP-finalen 2015.
Foto: escnorge/Mandy Pettersen

I forrige sesong av «Bloggerne» snakker Alexandra om at hun gjerne kunne tenke seg å delta i Melodi Grand Prix igjen, og navnet hennes har nylig dukket opp på flere sine lepper, som igjen har satt kok på ryktebørsen. Vi er ganske sikre på at vi får et MGP-gjensyn med den fargerike artisten denne våren.

VILDE

Vilde Johannessen er en singer/songwriter som kommer fra Tjøme. Vilde var ferdig utdannet ved Paul McCartney-skolen i 2018 og har siden det vært med på en rekke låtskrivercamper, både i inn- og utland. Hun har opptrådt på Norway Cup, vært med i TV2s «The Stream» og i februar i år ble hun kåret til «Månedens Urørt» på P3.

I høst var hun en av låtskriverne som deltok på låtskrivercamp for MGP 2022, hos The Woods Norway på Rena.

I oktober slapp VILDE sin nyeste singel «Plot Twist» og rundt den samme tiden kom det en interessant post på VILDEs Instagram:

Smiler myye om dagen✨(nei jeg har fortsatt ikke fått meg kjæreste heh), meen det er mye gøy som skjer bak kulissene, nye låter som er i sving, spennende samarbeid OG neste år skal jeg endelig ut på veien igjen og spille konserter😍😍gleder meg helt vilt mye!!!

Og det som skjer i kulissene, slik vi i ESC Norge forstår det, er at VILDE er klar for sin MGP-debut i 2022!

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien