Romanias låter er ute!

Cezar : Foto - Privat

Den rumenske kringkasteren TVR har nå sluppet låtene som er med i årets Selectia Nationala. 46 deltakere skal kjempe om muligheten til å representere Romania i Eurovision Song Contest 2022. 

Kun 20 av bidragene vil gå videre til semifinalen! Kringkasteren annonserte også at i begynnelsen av februar folket skal få velge fem låter til semifinalen, mens en profesjonell jury som består av musikkfagfolk skal velge de andre 15 låtene. Semifinalen arrangeres den 12. februar, og finalen er den 5. mars. 

De 46 Selecția Națională-låtene hører du her!

Den største kjenningen blant disse 46 er Cezar Ouatu som representerte Romania i 2013 med låten «It’s my life». Blant artistene som har deltatt i den nasjonale utvelgelsen før så kan vi se at Aldo Blaga (2019), ARIS (2015), Dora Gaitanovici (2018), MOISE (2019), Letitia Moisescu (2019) og Vizi Imre (2014) ønsker å prøve seg igjen!

Hva synes du om de rumenske låtene? Hvilken er din favoritt?

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien