Finland: Første låt til årets UMK er ute

Cyan Kicks - Foto: Nelli Kenttä/YLE

Denne uken offentliggjorde YLE de syv artistene som skal konkurrere om å bli årets finske bidrag i Eurovision Song Contest i Torino.

Nå er det første bidraget offentliggjort. De resterende seks låtene slippes klokken 23:00 den 13., 16., 17., 18., 19. og 20. januar.

Første låt ut er Hurricane som fremføres av Cyan Kicks. Teamet bak denne låta er Niila Perkkiö, Susanna Alexandra og Elize Ryd.

Hurricane – Cyan Kicks

CYAN KICKS

Cyan Kicks er ett alternativt rockeband fra Helsingfors, som ble dannet i 2016. Bandet består av Susanna Aleksandra, Niila Perkkiö, Leevi Erkkilä og Pietari Reijonen. De har gitt ut albumene I Don’t Love You (2019) og Not Your Kind (2021), og låtene deres er streamet mer enn 10 millioner ganger.

Bandet beskriver musikken sin som unik, moderne rock, hvor de blander forskjellige stilarter. Som for eksempel elektronika møter hardt. Selv om de blander ulike stiler, høres alltid sluttresultatet ut som Cyan Kicks.

JURYENS BEGRUNNELSE

Cyan Kicks låt velter uimotståelig over lytteren som en orkan. Låten har en massiv drive, er full av pophooks og er virkelig en stor produksjon. Cyan Kicks har i flere år vært et av Finlands mest lovende rock-eksportprodukt og Hurricane er bandets beste låt hittil. Amaranthes Elize Ryd har vårt med på å skrive låta, noe som gir låten elementer som virkelig setter seg.

YLE

UMK

Sangene i UMK blir offentliggjort klokken 23:00 i løpet av den neste uken. Her er en liste over når låtene kommer ut:

  • 12.1. Cyan Kicks – Hurricane (ute)
  • 13.1. BESSRam pam pam
  • 16.1. The RasmusJezebel
  • 17.1. Younghearted Sun numero
  • 18.1. Olivera Thank God I’m An Atheist
  • 19.1. Tommi Läntinen Elämä kantaa mua
  • 20.1. Isaac Sene Kuuma jäbä

Finalen holdes i år i Logomo i Åbo, den 26. februar klokken 21:00.

Følg med her på ESC Norge for å høre alle låtene.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien