Ligger øverst på oddsen. Har Keith og Jim startet erobringen?

Subwoolfer. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Siden lanseringen av låtene til årets Melodi Grand Prix har Elsie Bay toppet oddsen til å vinne i år. For første gang siden den 10. januar ligger nå to utenomjordiske på toppen av oddsen til å vinne årets musikkonkurranse!

Det er i følge Eurovisionworld man ser at Subwoolfer nå ligger i toppen med 26% sjanse til å vinne hele konkurransen, fremfor Elsie Bay med 25% sjanse til å ta trofeet.

Som de fleste vet skifter oddsen rett som det er, og Subwoolfer har ikke fått vist låta si «Give That Wolf a Banana» enda. Denne låta skal de vise frem i Melodi Grand Prix delfinale 3 den 29. januar.

Klarer de å erobre Norge og Jorda?

Siden lanseringsdatoen har man sett at Subwoolfer har klart å fengsle folk med sin absurde tekst og historie. Brødrene Keith og Jim møttes for 4,5 milliarder år siden, da månen var en egen planet. Siden har de erobret hver eneste planet i universet med musikken sin, og er dermed det største bandet i galaksen – noensinne. Klarer de i år å erobre Norge, Eurovision Song Contest og hele jorda med sin låt «Give That Wolf a Banana»?

Går viralt

Siden lanseringsdagen har vi sett at Subwoolfer har tatt sosiale medier med storm. Her både med musikkvideoen sin, dans, og hvordan deres første dager på jorda er. I reaction videoer på YouTube, kan vi også se anmeldere som blir bitt av basillen av alt det absurde med låta.

Resten av oddsen

Som nevnt over topper nå Subwoolfer på en første plass på oddsen med en 26% sjanse til å vinne, fremfor Elsie Bay som ligger på en andre plass med 25%.

Etter de ligger NorthKid og Mari Bølla på en tredje og en fjerde plass med henholdsvis 7 og 6 prosent.

Nå er det bare fem låter som har fått vist showet sitt, dette gjør at oddsen kommer til å forandre seg videre etter hver delfinale de neste ukene. Dette blir spennende å følge med på videre, og vi kommer til å holde dere oppdatert!

Livestream med Subwoolfer

Og ikke nok med at det virker som at det går en Subwoolfer bølge både i Norge og internasjonal. Søndag 23. januar klokken 1900 har vi en livestream med Keith og Jim fra Subwoolfer. Vi håper dere blir med på sendingen og kommer med en hilsen til de utenomjordiske. Livestreamen kan du følge på ESC Norge sin Facebookside og YouTube-kanal.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien