escNorges ettermiddag med Subwoolfer

Anders Martinius Tangen fra escNorge fikk møte Subwoolfer i ettermiddag. Foto: Marie Aafløy Tangen

escNorge fikk en ettermiddag i dag sammen med Subwoolfer, og gjorde et seiersintervju. Det skjedde i forbindelse med at bandet spilte inne den «backup-videoen» som skal konkurrerer for Norge, dersom den norske delegasjonen ikke får kommet seg til Torino på grunn av pandemi, krig eller andre forhold.

escNorge snakket med MGP-sjeg Stig Karlsen som kunne bekrefte at hele produksjonen hadde gått etter planen. EBU fulgte med, via fjernmonitorering, under produksjonen for å sikre seg at alt foregikk ut i fra de samme reglene som gjelder for en live-opptreden i finalen i Torino.

Det ble ingen problemer hverken med lyd, bilde, lys eller noe. Alt er nå godkjent av EBU for bruk i konkurransen dersom Subwoolfer ikke kommer seg til Eurovision.

Det er ikke gjort endringer i showet fra lørdag, i forhold til det som sendes til EBU kunne Subwoolfers talsperson Carl Henrik Wahl bekrefte. Selve opptredenen blir nå «låst» inne i en slags digital safe, og ingen får se den før i Mai dersom de får bruk for den.

I all viraken på lørdag fikk ikke escNorge tatt noe seiersintervju med Subwoolfer.

Men, det fikk vi gjort i dag:

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien