Intervju med The Rasmus

The Rasmus - Foto: YLE / Venla Shalin

Årets store overraskelse i Finland må nok sies å være rockebandet The Rasmus. De stiller med låta Jezebel, som er skrevet av Lauri Ylönen og Desmond Child.

Vi i ESC Norge var så heldige å få en prat med bandet før de reiste til Åbo for å konkurrere i årets UMK. Det ble en artig samtale med talefeil og latter, men også analyser av Jezebel og hvordan det føltes for Emppu å bli bandets nye gitarist.

Musikkvideo til Jezebel

Når låta ble presentert som bidrag i UMK, ble det kun gitt ut en lyrikk-video. Nå har bandet sluppet en skikkelig musikkvideo til låta, og utfra handlingen der, var ikke spørsmålet om diverse bilder i intervjuet så søkt.

Vi ønsker The Rasmus lykke til i Åbo og takker for praten.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien