«SPACE MAN» for Storbritannia

Foto: EBU / THOMAS HANSES

Nyheter om BBCs planer for Torino har vært knappe de siste månedene, men nå er låta ute.

Kringkasteren har endelig spilt kortene sine og avslørt at TikTok-stjernen Sam Ryder skal representere Storbritannia i Eurovision Song Contest 2022 med sin sang «SPACE MAN». Avsløringen ble gjort på BBC Radio 1 i dag morges. BBC har inngått samarbeid med TaP Music – det globale musikkpubliserings- og administrasjonsselskapet som står bak globale stjerner som Lana Del Rey, Ellie Goulding og Dua Lipa.

Under Covid-19-pandemien gikk Sam Ryder viralt på TikTok med sine coverlåter. Han ble den mest populære britiske artisten på TikTok i 2020, og fikk store fans som Alicia Keys og Justin Bieber. Sam har siden fått 12 millioner følgere på den sosiale plattformen. BBC håper med dette at han vil bli en hit også i Torino.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien