Ronnie Romero sier artister har et viktig ansvar!

Foto: Orlin Nikolov

Vi fikk møte vokalisten i bandet Intelligent Music Project til et digitalt intervju på fredag. Det var en vennlig, klok og varm rocker vi fikk snakke med.

I intervjuet forteller Ronnie Romero om veien mot Eurovision og også om tiden i løpet av pandemien. Istedenfor å snakke om hvor vanskelig alt har vært, fokuserer han heller på alt det positive de har fått til. Han sier musikere og artister har et viktig ansvar for å spre positivitet i vanskelige tider, og forteller også at låten «Intention» handler om å se fremover og vite at det finnes håp.

I intervjuet kommer det også frem hvordan han syns det var å spille i Norge på Rocktoberfestivalen i Gjerdrum i 2017.

Se intervjuet med Ronnie Romero her:

Intelligent Music Project ble dannet i 2012 av Milen Vrabevski, og omtales gjerne som en supergruppe. De har en åpen-dør-policy når det kommer til samarbeid med andre artister. De har jobbet med navn som Toto, Black Sabbath, Stevie Wonder og Phil Collins, for å nevne noen.

I desember 2021 ble det klart at IMP blir Bulgarias representant i Eurovison Song Contest 2022 med sangen «Intention». De deltar i semifinale 1, sammen med blant annet Norge, den 10. mai.

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien