Tix deler ut de norske stemmene!

Foto: Mandy Pettersen / ESC Norge

Fjorårets norske deltaker i Eurovision, Andreas Haukeland, eller Tix som vi kjenner han som – er den som er valgt ut til å lese opp stemmene fra den norske juryen under den store finalen i Eurovision song contest.

I en pressemelding fra NTB sier Tix at det er et ærefullt oppdrag. Jeg er kanskje mer nervøs for dette enn selve opptredenen i Eurovision i fjor.

Ikke Dj Astronaut?

Tidligere denne uken ble det stor oppstandelse i norsk presse og blant fansen da Tix dukker opp utenfor PalaOlimpico i astronautkostymet – men avkrefter at han har noe med hverken låta eller Suwoolfer å gjøre. Han sier at siden han skulle lese opp poengene ville han få med seg alt på nært hold så jeg reiste ganske spontant ned til Italia for å treffe den norske delegasjonen.

Mens Subwoolfer sto på scenen i semifinalen satt jeg i salen og storkoste meg sammen med en stor gjeng norske supportere. Han skal dele ut jurystemmene fra Studio 1 på Marienlyst lørdag kveld.

Viktig kveld for Norge

I dag skal Subwoolfer stå på scenen to ganger. Kveldens juryprøve kl. 21.00 er like viktig for Norges resultat som morgendagens direktesending, ettersom jurystemmene teller 50%. Det er disse stemmene Tix skal dele ut lørdag kveld.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien