Ulrikke «Feels Like Home»

Foto: Christoffer Gunnestad

Ny musikk fra Ulrikke Brandstorp som har funnet sin trygge base, og forbereder seg på nye kapitler i livet.

Sarpsborg-jenta har hatt et hektisk år siden sommeren i fjor. Hun har spilt rundt 150 forestillinger av Mamma Mia-musikalen, og jobbet i studio med ny musikk. Nå gleder Ulrikke seg over mer tid til artistprosjektet sitt fremover.

Foto: Christoffer Gunnestad

Å, det er så mye spennende som skjer for tiden. Jeg slipper masse ny musikk i år, både «vanlig» musikk og julemusikk. Herregud som jeg gleder meg til jul! I år skal jeg til og med ut på juleturné for første gang, så det blir stort– og stas! Det var superdeilig å ta litt fri i sommer, være med familie og venner, og ikke minst ha min første kjærestetur med Oskar. Vi ble jo kjærester helt i starten av korona-tiden, så det var veldig spennende og fint å endelig kunne dra på vår første tur sammen, bare oss to. Nå er batteriene ladet for en hektisk, men morsom høst.

Opp-ned, 12 meter over bakken

Tidligere i uken kunne TV2 sine seere se Ulrikke åpne seg opp til Harald Rønneberg i serien
«Helt Harald», og også prøve seg på at spektakulært stunt.

Foto: Christoffer Gunnestad

Jeg var så nervøs den dagen vi skulle filme i den store sving-huska. De hadde jo til og med
flydd inn eksperter fra Estland for å sikre oss og gi oss grundig opplæring. Men når du har
ordentlig høydeskrekk, så er ikke tanken på at du kanskje skal svinge rundt opp ned 12 meter
opp i været veldig innbydende. Jeg tror ingen annen mann enn Harald Rønneberg hadde klart å lure meg til noe sånt, haha.

Men jeg er glad jeg turte, og det var mildt sagt en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme, ler Brandstorp.

– Tryggheten min er hjemme med Oskar

Nå slipper Ulrikke låten «Feels Like Home», som handler om når man finner seg en trygg
base i livet.
Den basen kan være så mangt for så mange. Kjæresten, hjemplassen, familien, skogen og
marka, hytta, hunden. Jeg tror det er forskjellig fra person til person. Men de gangene livet er
litt trått, så innser man hvor viktig den basen er. Den plassen, eller der du føler deg hjemme,
og trygg. For meg så er det uten tvil hjemme med Oskar og Onyx, og sammen med mamma
og pappa – spesielt på hytta. Der slapper jeg ordentlig godt av.


Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien