Ryktene fortsetter i Sverige! Nye navn i søkelyset!

Foto: Jens Nordstrom

Til tross for at det fortsatt er noen uker til SVT offentliggjør startfeltet i Melodifestivalen 2023, stoppes ikke ryktebørsen. Nå er tre nye navn i søkelyset.

I følge Aftonbladet er Paul Rey, Elov & Beny og Tennessee Tears klare for Mello 2023. For Paul Rey blir dette eventuelt tredje gangen, mens for Elov & Beny og Tennessee Tears blir det debut.

PAUL REY

Paul Rey, eller Pauli Jokela som er hans egentlige navn, startet sin musikalske karriere som rapper. Han debuterte som popsanger i 2015 med EP-en, Good As Hell. Paul har også turnert sammen med Nico & Vinz.

I 2020 gjorde han suksess i Melodifestivalen med låta Talking in my sleep. Låta fikk en direkteplass til finalen og endte til slutt på en sjette plass. Året etter var han tilbake igjen med låta The missing piece. Også denne gangen kom han seg til finalen, etter en tur innom Andra Sjansen.

Paul Rey – The Missing Piece – Melodifestivalen 2021

ELOV & BENY

Duoen Elov & Beny har eksistert siden 2008 og består av Mattias Elovsson og Oscar Kilenius. Gutta fra Örebro har lenge vært fermgansrike i sjangeren de liker å kalle «raggarpop» med låter som Supa sova sex & likes, Blåser upp till grogg og Kommer över dig.

I år har de toppet listene og tatt over TikTok med låta Bubbel på balkongen sammen med Sofie Svensson & Dom Där. Låta, som har slitt ut mang en basskasse i «raggarbilar» over hele Sverige, har til nå over 22 millioner avspillinger på Spotify.

Elov & Beny, Sofie Svensson & Dom Där – BUBBEL PÅ BALKONGEN

TENNESSEE TEARS

Countrybandet Tennessee Tears består av Jonas Hermansson og Tilda Feuk. Duoen har spilt inn mye av musikken sin i Nashville, USA, men tidligere i år skrev de kontrakt med plateselskapet til Jill Johnson, Jimajomo. I følge Aftonbladets kilder fungerer Jill i dag som en mentor for bandet. Siden Jill har deltatt i Mello to ganger, skal vi ikke se bort i fra at hun har hatt en finger med i spillet om ryktene stemmer.

I sommer stod duoen på scenen hos Lotta På Liseberg.

Tennessee Tears – Do You Still Think Of Me

Melodifestivalen 2023 kommer til følgende byer

  • Delfinale 1: Gøteborg lørdag 4. februar 2023 – Scandinavium
  • Delfinale 2: Linköping lørdag 11. februar 2023 – Saab Arena
  • Delfinale 3: Lidköping lørdag 18. februar 2023 – Sparbanken Lidköping Arena
  • Delfinale 4: Malmö lørdag 25. februar 2023 – Malmö Arena
  • Semifinale: Örnsköldsvik lørdag 4. mars 2023 – Hägglunds Arena
  • Finale: Stockholm lørdag 11. mars 2023 – Friends Arena

Billetter ble lagt ut på Ticketmaster 1. november 2022

Melodifestivalen 2023 blir den 63. i rekken, og vil som vanlig produseres av SVT og sendes på SVT1 og SVT Play. Programledere er Farah Abadi og Jesper Rönndahl. 

Følg oss her på ESC Norge for flere nyheter om Melodifestivalen 2023!

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien