Ny julelåt fra Ulrikke

Foto: Christoffer Gunnestad

To år etter jule-debutalbumet Spend Christmas With Me er Ulrikke Brandstorp endelig tilbake med ny julemusikk, denne gang med låta Her Vi Hører Til. Det hårete målet om å «ta over» juletronen til Kurt Nilsen ligger der fortsatt, men hun har bestemt seg for å skyndte seg sakte – både med nye låter, og ny juleturné.

– Endelig er jula (nesten) her! Det er jo uten tvil min favoritt tid av året. Og det er ekstra stas nå i år fordi jeg slipper to splitter nye julelåter. Den første ligger hjertet mitt veldig nær og kom ut i dag. Jeg tror mange kjenner på det å ikke strekke helt til i julen og det er ofte lett å glemme å verdsette de små, men virkelig betydningsfulle øyeblikkene. Klarer vi å sette ordentlig pris på de menneskene og det man har rundt så tror jeg alle vil både bli snillere og varmere med omverdenen, men også med seg selv. Og ingenting er jo finere enn det. Og det er nettopp dette «Her vi hører til» handler om.

Ulrikke Brandstorp
Foto: Christoffer Gunnestad

Ønsker at folk skal tilbringe julen med meg

I år legger den folkekjære artisten ut på sin første juleturné. I hele seks år har hun holdt julekonserter i hjembyen Sarpsborg, mens hun i år utvider turneen til å inkludere Oslo, Hamar og Larvik.

– Vi serverer så klart de store, pompøse, og deilige julesviskene som Mitt Hjerte Alltid Vanker og Det Lyser i Stille Grender – men også låter som This Christmas og flere av mine egne julelåter fra albumet mitt «Spend Christmas With Me». Og det er jo nettopp det jeg ønsker, at folk skal kunne tilbringe julen med meg, med meg på øret eller i konsertform. Mange vil også si at julekonsertene mine er like mye stand-up som julemusikk. Jeg liker å «bjuda på», få folk til å smile og le, dele gode historier, og ikke minst; Det er alltid kjoleskift. Det er viktig!

Ulrikke

Her kan du høre Her Vi Hører Til

Ulrikkes julekonserter 2022

Første konsert i Oslo og Sarpsborg er utsolgt, men det er ledige billetter på konsert nummer to ved begge plasser. I Hamar er det snart helt utsolgt, mens det er noen ledige billetter igjen i Larvik. Billetter får du kjøpt HER.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien