Marcus & Martinus klar for Melodifestivalen

Marcus & Martinus. Foto: Sandra Thorsson

Ryktene har svirret en stund, og nå er det bekreftet, den norske brødreduoen Marcus & Martinus er klare for Melodifestivalen 2023.

Etter gutta gjorde braksuksess og vant den svenske versjonen av Maskorama, har populariteten til duoen steget i rekordfart i Sverige. Derfor er det ingen overraskelse at SVT har jaktet på duoen for å få de med i Melodifestivalen. Og jakten lønte seg, for nå er gutta klare for å delta i delfinale 3 med låta Air. .

Her i landet har de vært ett hett navn på ryktebørsen for Melodi Grand Prix siden de ble gamle nok til å delta. Vi skal ikke se bort fra at NRK har gjort sine forsøk på å få de med, men nå var det SVT og Melodifestivalen som trakk det lengste strået.

Aftonbladets reporter Natalie Demirian satt seg ned og gjorde ett intervju med Marcus og Martinus før deltagelsen i Melodifestivalen. Der snakker gutta åpent om kjærlighetslivet, hva de sløser penger på og hvordan det har vært, og er, å leve i offentligheten halve livet.

Er du spent på hvordan Marcus & Martinus gjør det i Melodifestivalen? Bli med og si din mening på vårt diskusjonsforum.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien