De irske låtene har blitt sluppet

FOTO: EBU / NATHAN REINDS

Den irske kringkasteren RTE har i dag avslørt de seks låtene som skal kjempe om å få fly over irskehavet og veive det irske flagget i Liverpool.

De seks artistene og låtene som stiller er:

  • ADGY – Too Good For Your Love
  • CONNOLLY – Midnight Summer NIght
  • Wild Youth – We Are One
  • Leila Jane – Wild
  • K Muni & ND – Down In The Rain
  • Public Image Ltd – Hawaii

Finalistene vil opptre på en spesialutgave av Late Late Show fredag 3. februar, hvor vinneren vil bli valgt av en kombinasjon av nasjonal jury, internasjonal jury og offentlig stemme, vi får med andre ord vite vinneren en dag før Norge avgjør hvem de sender.

Du kan lytte til alle 6 sangene på RTÉ-nettstedet.

Michael Kealy, RTÉ Eurovision Head of Delegation, har uttalt: «Jeg er virkelig imponert over kvaliteten og standarden på de seks aktene vi har i vår Eurosong-finale i år. Eurovision Song Contest er et globalt fenomen, og konkurransen blir vanskeligere for hvert år, men uansett hvilken av våre seks finalister som får representere Irland i Liverpool i mai, er jeg ikke i tvil om at de vil representere oss briljant og vinne nye fans over hele verden.

Det faktum at gruppen Public Image Ltd skal delta har allerede gitt ett oppslag i VG. Frontfiguren i den gruppen heter John Lydon og han startet sin karriere som vokalist i gruppen Sex Pistols.

Låten er en kjærlighetssang til konen Nora som lever med Alzheimers, der det reflekteres over at av parets lykkeligste øyeblikk som fant sted på Hawaii.

Dette er en emosjonell ballade vi skal ellers få høre indie-pop og dansbar pop med høyt tempo ifølge artikkelen som står på eurovision.tv.

Irland avslører 6 potensielle Eurovision-bidrag

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien