MGP: Disse går videre fra delfinale 3!

Og med det er delfinalene i årets Melodi Grand Prix historie. Tre deltakere har fått de siste finaleplassene, og vi vet hvem de 9 artistene som skal delta i finalen i Trondheim Spektrum den 4. februar er. 

Den tredje delfinalen ble holdt på Screen Studios i Oslo, og dette ble en sterk delfinale, og veldig vanskelig å spå hvilke bidrag som skulle gå videre til finalen.

I år stemmer man digitalt. Man har en stemme. Man kan stemme ved å lage seg en bruker på NRK.no/stem

Programlederne for Melodi Grand Prix i år er Arian Engebø og Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

Bidragene:

Akuvi – «Triumph»

Akuvi startet festen med et bank! Her ble det sang, dans og rytmer. Akuvi leverer som forventet. For en start vi fikk på delfinale 3!

Tiril – «Break It»

Tiril var den neste i delfinale til å opptre med sin låt «Break It». Med sin klokkeklare og store stemme trollbandt hun publikum.

Skrellex – «Love Again»

Skrellex fikk fart på showet igjen. Her ble det glitter, glam og show med Skrellex nydelige stemme. Hun sparte virkelig ikke på kruttet i kveld!

Eline Thorp – «Not Meant To Be»

Eline Thorp var den neste med låta «Not Meant To Be». Her med et band på scena som skillet seg ut i mengden. Eline fikk vist sin indre superstjerne i kveld! For et vakkert og sterkt nummer!

Stig Van Eijk – «Someday»

Mange har vært glade for at Stig van Eijk er tilbake i MGP. Her med reagge som står hans hjerte nær. Med barnestemme og hans fantastiske dedikasjon ble dette et sterkt bidrag med viktige budskap ut til folket.

Maria Celin – «Freya»

Mange har ventet spent på å se Maria Celin sin «Freya» på scenen. Og jammen leverte Maria Celin. Hun fant sin indre gudinne på scenen og bergtok publikum med sin fantastiske stemme.

Atle Pettersen – «Masterpiece»

Atle Pettersen fikk avslutte kveldens show med hans rørende og vakre låt «Masterpiece». Med strobelys og hans fantastiske stemme er vi sikre på at dette gikk rett hjem hos mange.

Eline Thorp, Atle Pettersen og Skrellex gikk videre til finalen i Trondheim Spektrum den 04. februar.

Finalister:

Umami Tsunami – «Geronimo» – Delfinale 1
Ulrikke – «Honestly» – Delfinale 1
Alessandra Mele – «Queen of Kings» – Delfinale 1
Swing’it – «Prohibition» – Delfinale 2
JONE – «Ekko inni meg» – Delfinale 2
Elsie Bay – «Love You in a Dream» – Delfinale 2

Eline Thorp – «Not Meant To Be» – Delfinale 3
Atle Pettersen – «Masterpiece» – Delfinale 3
Skrellex – «Love Again» – Delfinale 3

INTERVJUER

Vi gratulerer så mye til Eline Thorp, Atle Pettersen og Skrellex med finaleplass. Vi gleder oss til å følge dere på veien mot Trondheim Spektrum den 04. februar! Nå er finaleheatet klar! Hva tenker du om de som gikk videre og årets finaleheat?

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien