MGP: Oddsen tror disse tre vil ta de siste finaleplassene!

Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Så var vi kommet til den siste delfinalen av årets Melodi Grand Prix. Finalebuketten skal fylles, og vi skal finne de tre siste finalistene.

I løpet av uka har det vært to låter som har tronet øverst på oddsen hos Eurovision World. I toppen har Maria Celin og Akuvi ligget trygt, mens det er mer kamp om 3. plassen.

Oddsen

Selve oddsen gir akkurat nå Maria Celin en 79% sjanse å gå videre med sin låt «Freya». Bare 4% bak ligger Akuvi med hennes «Triumph». Dette er jevnere enn i forrige delfinale, og dette er en låt veldig mange er gleder seg til i kveld. Ned til tredjeplassen ligger Eline Thorp med 43% med hennes «Not Meant To Be». Tiril Beisland ligger på en fjerdeplass med 37% sjanse til å gå videre til finalen. 

Atle Pettersen, Stig Van Eijk og Skrellex ligger på 5, 6 og 7. plass med 27 %, 20 % og 18 %.

De tre nederste plassene har denne uka en mye større prosentsjanse som sist, som kan tyde på at det kan være en jevnere delfinale om alle finaleplassene.

Likevel, er det varierende hvor godt oddsen gjetter riktig da man ikke har sett showet i sin helhet. Dette fikk vi sett i forrige uke der en av de som var på en finaleplass på oddsen ikke fikk dette.

Husk å stem! I årets Melodi Grand Prix kan man stemme 1 gang. Dette kan man gjøre ved å stemme på NRK Stem.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien